Persoonlijke vogelgids

Een gids die tot jouw beschikking staat

Je wilt graag vogels kijken in het buitenland. Ik gids ook op jouw vakantiebestemming. Er zijn prachtige vogelreizen te boeken, maar ze gaan niet op de tijd dat jij kunt. Of ze gaan niet daarheen waar jij met vakantie wilt. Of je houdt niet van groepen. Ik ben beschikbaar als gids om enkele dagen op jouw vakantiebestemming de mooiste vogels te zoeken. Neem contact op en we gaan kijken hoe ik je kan helpen. De prijs bestaat uit reis- en verblijfkosten en een schappelijk dagtarief, dat we samen bepalen. Ik ga alleen mee op de excursies, zodat je privacy hebt met je reisgenoten. Ik slaap ook apart van jullie. De enige voorwaarde is dat de excursiedagen aaneengesloten zijn en minimaal 2 exclusief heen- en terugreis. Alleen voor Europa, Marokko, en enkele landen in het Midden Oosten.

1

Opmerking 1

3

Opmerking 3

2

Opmerking 2

4

Opmerking 4

Tekst

Share This